Nieuw project

Idee voor een nieuw project? Dien een projectvoorstel in!

Wilt u met uw project op een vernieuwende wijze aan de slag in de stad? Of heeft u een idee of vraagstuk dat u graag wilt onderzoeken en toetsen? En wilt u van het platform, netwerk en beschikbare kennis van het Maastricht-LAB gebruik maken? Meld u dan aan met uw project bij het Maastricht-LAB!

Stadmakers Maastricht

Wij zijn op zoek naar actieve stadmakers!

Nog geen eigen project, maar wilt u wel graag meedoen en meedenken? Ofwel, jeuken uw handen om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Maastricht? En wilt u de handen uit de mouwen steken? Neem dan deel aan ons netwerk Stadmakers Maastricht!

Studenten

Geïnteresseerd in de stad en stadsontwikkeling?

Het Maastricht-LAB biedt studenten ondersteuning op verschillende manieren. Zo kan het Maastricht-LAB onderzoeksvragen formuleren of ondersteuning bieden in bestaande opdrachten. Daarnaast geeft het Maastricht-LAB presentaties of gastcolleges over het Maastricht-LAB. Ook zijn er geregeld mogelijkheden om bij ons stage te lopen.

Neem gerust contact met ons op! Of word Stadmaker!

T: +31(0)43-350 4598

E: info@maastrichtlab.nl.

bijeenkomsten

Bezoek onze inspirerende bijeenkomsten en activiteiten!

Houd onze agenda in de gaten en bezoek onze inspirerende bijeenkomsten. Het Maastricht-LAB organiseert regelmatig bijeenkomsten en activiteiten, om ook het publieke debat over nieuwe stadsontwikkeling een impuls te geven. Dit doen wij samen met partners binnen en buiten Maastricht.

Interesse om samen met ons een bijeenkomst te organiseren? Neem gerust contact met ons op!

 

Agenda